De Woonindustrie bestaat 30 jaar, het kan u onmogelijk ontgaan zijn. Het werd tijdens de voorjaarsbeurs, die voortduurt tot en met woensdag, uitgebreid gevierd.

De feestavond, als afsluiter van de beursmaandag van De Woonindustrie en ter ere van het 30-jarig jubileum,  werd afgetrapt door mede-eigenaar en Directeur Edwin Loeff: “Alle 500 aanwezigen hier in de zaal hebben vele herinneringen aan deze plek. Jullie -zijn- de Woonindustrie. Een krachtig collectief dat verbindt en verbroedert.  Daar mogen wij trots op zijn en daar wil ik jullie voor bedanken.”

”De wereld van vandaag is vandaag en van De Woonindustrie is niet de wereld van 30 jaar geleden (het Home Trade Center). Maar 30 jaar lang is onze blik voortdurend gericht geweest op de interieur markt. De markt, dat zijn jullie. Onze exposanten, maar ook jullie klanten en de klanten van jullie klanten. En het is zeker niet altijd makkelijk geweest om een richting met jullie te kiezen. We proberen altijd iets op jullie vooruit te lopen en we proberen jullie uit te dagen het beste uit jullie zelf te halen. Het is de optelsom van individuele waarden die de kracht van het collectief bepaalt. En vergeet niet, ons bestaansrecht nu, en zeker kijkende naar de afgelopen 15 jaar, is ons bestaansrecht voor de toekomst. Voel dat, koester dat, weet het en put er vertrouwen uit zoals wij dat ook doen! Met die overtuiging en het glas in de hand proosten we op de toekomst!”

Film

 

Awards

Op de feestavond van De Woonindustrie werden door respectievelijk Richard van der Hak, uitgever van Interior Business Magazine, Rudy Stroink, voormalig vastgoedbaron en oprichter van het ‘Home Trade Center’ (en tegenwoordig werkzaam voor Pastoe), Renso Raijmakers van De Factorij en exposant en oud-winnaar Jeroen van der Borgh aan winnende exposanten Awards uitgereikt in vier categorieën.

De Winnaars van De Woonindustrie Awards zijn:

Mobitec: ‘Master in marketing en communicatie’

Sales Manager Danny van der Weerd neemt namens Mobitec mooie woorden en de welverdiende Marketing Communicatie Award in ontvangst van Richard van der Hak, uitgever en mede-eigenaar van Business Content Media (o.a Interior Business Magazine, Interior Business Magazine Online, Ontbijtnieuws, Vloeren Business Magazine, Vloeren Business Online Weekafsluiter, Home Deco Business Magazine, Bedding Business Magazine, Horeca Ambiance en Vakblad Mobilia)

 

Seuren Tafels: ‘Meest innovatieve product’

Michel Seuren ontvangt de Award uit de handen van de oprichter van het centrum: Rudy Stroink.

Passe Partout & Haans Lifestyle: ‘Mooiste showroom’

Rens Haans en Dirk Steenbeke ontvangen hun Award van Renso Raijmakers van De Factorij: een goed team en de kroon op al het harde werk.

 

 

Richard Morée van PMP Furniture feliciteert zijn collega Dirk Steenbeke met de ‘Award voor de mooiste stand’. Beiden waren genomineerd voor een Award, opmerkelijk genoeg niet voor de Marketing & Communicatie Award.

 

Brinker Carpets: ‘Leukste team’

Ook voor het leukste team kun je een Award winnen in Nieuwegein. Directeur Michael Bonouvrie van Brinker Carpets is trots op zijn kabouter. En terecht.

Tot in de kleine uurtjes werd er gefeest en gedanst en ‘The Boss’ pakte de microfoon om met de band Neil Diamonds evergreen ‘Sweet Caroline’ te vertolken. En zeker niet onverdienstelijk! Zie de film hieronder!