De Woonindustrie in Nieuwegein bestaat dit jaar 30 jaar en dat wordt gevierd tijdens een speciale editie van de Voorjaarsvakdagen. Het team van het centrum nodigt iedere interieurprofessional als volgt uit:

Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats, een bijzondere editie in het teken van het 30 jarig bestaan.

Met ruim 200 geweldige merken biedt De Woonindustrie een totaalaanbod onder één dak op het gebied van meubelen, accessoires, textiel, domotica, verlichting, vloer-en wandbekleding, design, slapen en advies.

Film

Bekijk hieronder de film waarin DWI exposant Dirk Steenbeke van Passe Partout (‘Enjoy your life, enjoy your sofa!’) aan het woord is over het centrum.

Vol energie nodigt Dirk Steenbeke de vakbezoeker van harte uit: ”Ik kijk uit naar de vakdagen. Onze stand van liefst 1.400 m2 groot gaat helemaal leeg en deze zullen we compleet vernieuwen! Je moet het zo zien: de beurzen, het zijn voor ons twee trouwfeesten per jaar. Je mag twee keer per jaar een trouwfeest organiseren en mooie nieuwe kleding aan. Gewoon top! Kom kijken en kom genieten. Er hangt een feestelijke sfeer. Het is beurs, het is nu, come on, doe het!”