Vorige week is de nieuwste editie van Interior Business Magazine alweer verschenen. Een editie waarin we wederom ‘gedreven meubelmensen’ aan het woord laten: een uitgebreid interview met Rogier Oosterbaan van Woonboulevard Wijchen, Zen Lifestyle en IMG).

De oud-topsporter (o.a 18x Nederlands kampioen alpineskiën) ziet de meubelbranche minder snel veranderen dan hij had verwacht. De retailer geeft samen met zijn vader, een retailer in hart en nieren, leiding aan ‘de meest complete woonboulevard van de regio”. “Ik kreeg een jaar van mijn vader om me te bewijzen, anders moest ik maar iets anders gaan doen.” Rogier wil de woonboulevard nog breder en completer in aanbod maken dan het nu al is, in combinatie met het eigen gezicht van Zen Lifestyle. ”Unieke producten geven ook ziel aan een winkel.”

<<

‘Ik kreeg een jaar van mijn vader om me te bewijzen, anders moest ik maar iets anders gaan doen’

>>

Ook leest u een reportage over Visser Meubelen in Sommelsdijk. Caroline en Leo Bezemer geven sinds 1998 leiding aan deze woonwinkel. De ondernemers zijn erg in hun nopjes met hun keuze voor de formules van inkoopcombinatie VME. ”De formules van VME sluiten perfect aan op onze klanten, zowel in collectie als in de vele keuzemogelijkheden en de prijsstelling.”

Nog zo’n gedreven meubel VIP: Niemand minder dan Interior Business lezer Hans Maréchal werkte mee aan een interview. De toparchitect van M+R interior architecture meldt: ”We willen voorkomen dat de klant na een paar jaar alweer onrustig wordt. Vluchtigheid mag nooit de basis zijn.”

<<

‘Vluchtigheid mag nooit de basis zijn’

>>

Columns zijn er van Ruby Nefkens, Cees de Gelder, frances van der Steen en Mariska Jagt. En u leest een uitgebreide preview op de belangrijke vakbeurzen Design District en Interzum.

Dit en nog veel meer in de extra dikke editie van Interior Business Magazine.

Nog geen abonnement? Mail linda@businesscontentmedia.nl voor de meest recente abonnementen aktie.