Productnieuws

De inkoopdagen van De Woonindustrie in april naderen. PMP Furniture is al jaren een van de grote publiekstrekkers in Nieuwegein. Over het centrum zegt Richard Morée tijdens een eerder gepubliceerd interview met Interior Business Magazine: ‘’Het exposeren in De Woonindustrie in Nieuwegein heeft ons bedrijf geen windeieren gelegd. We hebben hier enorm geïnvesteerd in de stand. Dat heeft zich geloond. Iedere maandag is het lekker druk op onze stand, dus ik denk dat we hier wel op ons plek zijn. We hebben een goede plek in het Atrium en zijn met onze open stand heel zichtbaar Met een goede sfeer, steeds weer nieuwe collecties en de mooiste stoffen proberen we het onze klanten hier naar de zin te maken. Onze verkopers Marc en Bas maken in Nieuwegein het gehele jaar door ook veel afspraken en doen een heel goede job in het centrum. Op jaarbasis zien we dat we veel nieuwe klanten scoren in Nieuwegein.”

”Belangrijk is dat je een stand niet laat verslonzen, maar steeds nieuwe dingen brengt en het zo spannend houdt voor de bezoeker. Voor ons is het beursgevoel erg belangrijk. Zolang dat er is, en de organisatie hier goed mee omgaat, zijn we hier op onze plek.’’

Passie
Nieuw bij PMP Furniture / Nix Design zijn o.a de modellen Milano en Modena. Richard: ‘’Dit zijn niet voor ‘Nix’ Italiaanse namen. We gaan voor passie voor design en passie voor lekker zitten. Italiaanse passie!’’ De stof Ontario is zowel ‘effen’ verkrijgbaar als in een super geweven panterprint.