In 2021 is alles anders. De Partnerdagen Oost-Westfalen zullen dit jaar niet plaatsvinden. Het event stond gepland van 4 t/m 6 mei. Dit besluit werd genomen in overleg tussen de industrie en de handel, met het oog op de huidige politieke besluitvormingssituatie. ”De discussie was gepassioneerd en levendig. De beslissing is niet genomen zonder voorafgaand overleg met de stakeholders uit de markt. Meer dan 100 bedrijven en merken hadden hun deelname aan de partnerdagen van dit jaar al aangekondigd. De bereidheid om aan de handelsbeurs deel te nemen was dan ook groot. Dit jaar zal het echter niet mogelijk zijn het evenement op drie dagen te concentreren.”

“Wij betreuren deze stap ten zeerste. Ongeacht dit zullen wij onze detailhandelpartners uiteraard blijven ondersteunen met de gebruikelijke service en inzet. Wij zullen de exclusieve openingen van onze showrooms coördineren met de handelsinkopers”.

Bedrijven met een permanente standpresentatie in het expositiecentrum Bad Salzuflen kunnen en zullen deze showrooms gebruiken voor individuele afspraken met klanten.

Hoe het in 2020 was?