Ook de meubelbranche ondervindt de gevolgen van alle corona-maatregelen. Het goede nieuws is dat na overleg van sociale partners er extra geld beschikbaar is gesteld voor scholing. Dat betekent een aanzienlijke financiële tegemoetkoming én daardoor een stimulans is om juist in deze moeilijke tijden te blijven scholen. Want goed opgeleide medewerkers zijn nu nodig, maar zeker ook als de economie na deze crisis weer aantrekt. Maak gebruik van de mogelijkheden!

“Extra” betekent nu dat maar liefst 100 procent van de cursuskosten vergoed worden met een maximum van € 1000 per medewerker per jaar.  Dit geldt nu voor de ECM-scholingssubsidieregeling en voor cursussen uit de ECM-Academy en met terugwerkende kracht. Cursussen afgerond na 1 september 2020 komen hiervoor al in aanmerking. De extra subsidie is ook in 2021 beschikbaar.

Nieuw is dat bij deze verruimde subsidieregeling ook werknemers nu op eigen initiatief een cursus kunnen volgen en zelf de subsidie aanvragen. En… de komende tijd introduceert ECM nog extra subsidiemogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelplannen en voor activiteiten gericht op duurzame inzetbaarheid. Houdt de ECM website en berichten in de gaten.

Meer weten over deze subsidiemogelijkheden en wat dat voor jou kan betekenen? Neem contact op met een van de ECM adviseurs:

www.ecmeubel.nl/ecm/contact-hoofdmenu/contactformulier