Deze week vond een succesvol INCODA plaats in Gorinchem en de redactie van Vloeren Business Magazine was drie dagen aanwezig. In ons magazine zullen wij een uitgebreide reportage publiceren en ook online zullen wij terugblikken op een evenement dat zich iedere keer weer lijkt te overtreffen. Onze complimenten!

110 bedrijven en 200+ merken presenteerden hun nieuwste collecties en innovaties. Ook werd natuurlijk het NKP georganiseerd en opende de organisatie van InCoDa haar eerste interieurfestival. Het festival is een combinatie van inspirerende presentaties, masterclasses, het tonen van nieuwe producten en festival hapjes en drankjes. Het vindt plaats met natuurlijk daglicht op de bovenverdieping van de Evenementenhal: Next Level.

Ook Vloeren Business Magazine / vakblad Mobilia / Interior Business Magazine (mediamerken van uitgever Business Content Media) organiseerden samen met franchisegevers Decorette en Concepts & Companies Nederland (Colors@home, Voor Verf & Wonen, Voor Mooi Wonen, Cozy Homes en Otak) een paneldiscussie. Hierin werd besproken hoe de toekomst van de retail eruit ziet en welke richting wij op gaan. En wat een retailer in de woning- en projectinrichting nodig voor een succes van zijn of haar winkel in de toekomst? Ook naar aanleiding van deze discussie leest u binnenkort een uitgebreid artikel in Vloeren Business Magazine.

Ook op Instagram waren we actief. Klik hier voor de LIVE VLOGS van Redacteur Ingmar van der Hoek, en ervaar waarom zijn bijnaam in de branche ook wel ‘The Voice’ is.

 

Sfeerimpressie

Hieronder alvast een kleine sfeerimpressie van deze prachtige beurs. Foto’s: Vloeren Business Magazine

   

Later (veel) meer.