In de monumentale Grote Kerk van Naarden vindt donderdag 9 t/m zondag 12 september verkoopexpositie ‘Let’s Meet Again’ plaats. Kunstenares Pieternel Elsen presenteert hier niet alleen haar prachtige werk, dat in samenwerking met MONDiART tot stand is gekomen, je kan er ook direct een originele Pieternel kopen.

Made with Passion

De exclusieve schilderijen van Pieternel, zowel autonoom als in opdracht gemaakt, vervullen unieke en bijzondere wensen van bewoners van landelijke, eigentijdse en klassieke interieurs. De kunstenares schildert veelal dieren uit het hoofd op het doek. Haar gedachten en gebeurtenissen worden in de dieren op het doek vertaald. Herkenbare, karakteristieke bewegingen en vormen van dieren om ons heen, paarden, landleven, onze huisdieren, maar ook de Europese en Afrikaanse wildlife.

Een gouden combinatie

Afgelopen jaar is er een mooie samenwerking ontstaan tussen MONDiART en Pieternel. Zo zijn er prachtige wandtapijten, aludrukwerken, gobelins, kussens en vele andere drukwerken mogelijk gemaakt met de afbeeldingen van de schilderijen van Pieternel. Al deze mooie werken zijn zowel verkrijgbaar bij MONDiART (B2B) als bij Pieternel, voor de originele schilderijen en particulieren die graag een mooi drukwerk of een gezellig kussentje voor op de bank willen aanschaffen.

Let’s Meet Again

Wij zijn blij je tijdens ‘Let’s Meet Again’ te mogen verwelkomen. Op de historische locatie – de Grote Kerk van Naarden – wordt gedurende vier dagen een breed aanbod gepresenteerd van Moderne en Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Interieur, Mode, Wijn en Delicatessen.

MONDiART

Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigt in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.