We zagen het ook al bij de Rode Duivels: een Official Sleep Supplier. In dit geval was het LS Bedding. Het leidde zelfs tot ‘matrassengate’ in aanloop naar het WK voetbal, weet u nog? FC Utrecht heeft vanaf nu ook een Official Sleep Supplier: matrassenleverancier M line. Dat meldt Bedding Business Magazine, zustermagazine van Interior Business.

Als onderdeel van de samenwerking, die per direct ingaat, slapen de spelers van de Utrechtse Eredivisieclub vanaf nu op producten van M line. De voetbalclub wil met deze samenwerking bijdragen aan een goede nachtrust van de spelers en zodoende zorgen voor een optimaal herstel van lichaam en geest.

“Slaap is extreem belangrijk voor onze spelers. Een goede nachtrust is van vitaal belang voor het herstel na een blessure en het verbeteren van de prestaties op het veld,” legt Manager Performance Jeroen Peters van FC Utrecht uit. “Het belang van slaap wordt vaak onderschat, ondanks de grote impact ervan. Wij zien evenals M line het belang van een goede nachtrust in en zijn er dan ook zeer blij mee dat we M line mogen verwelkomen als Official Sleep Supplier van de club. Hun motto, ‘Sleep well, Move better’, past uitstekend bij ons.”

Sinds de oprichting is M line onlosmakelijk verbonden met topsport, omdat goede slaap belangrijk is voor het leveren van topprestaties. Met de vernieuwde positionering van 2020 wil het merk kenbaar maken dat goede slaap niet alleen belangrijk is voor topsporters maar voor iedereen. In de nacht wordt namelijk de basis gelegd voor elke prestatie overdag. “We zijn trots dat we met een club als FC Utrecht het belang van een goede nachtrust nóg beter kunnen uitdragen”, geeft M line commercieel directeur Jaap Westland aan. “Topatleten zijn zich meer dan ooit bewust van de meerwaarde van een goede nachtrust. Het is goed om te zien dat FC Utrecht niets aan het toeval over laat om die extra procenten, die tot betere prestaties leiden, te pakken.”