De afgelopen drie dagen heeft Daily Trade Fair Venlo Preview Days gehouden voor geïnteresseerde bedrijven. In een zeer professionele setting werd het concept uitgelegd aan toonaangevende nationale en internationale groothandels en fabrikanten uit de home, gift- en gardenbusiness.

Commercieel Manager Harm van Raaij: ”Maar liefst 10 groepen hebben in drie dagen tijd kennis gemaakt met Daily Trade Fair | Venlo. Met veel enthousiasme, een fijne sfeer en goede gesprekken in de toekomstige beurshal hebben exposanten uit binnen- en buitenland direct een stand ingetekend op de beursplattegrond.”

Marc Chardonnens: ”Het was zeer succesvol. We zijn van 30% bezetting naar ruim 60% bezetting gegaan. Ongekend.”

Ook interesse in dit nieuwe concept? Neem contact met ons op via deze link

”Marc Chardonnens en Harm van Raaij geven uw graag een rondleiding en vertellen u alles over de mogelijkheden voor u als exposant.”

Over Trade Fair Venlo

”Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgen ervoor dat bezoekers van de Daily Trade Fair niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Bezoekers parkeren op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden zij gastvrij ontvangen door onze hostess en beginnen de dag met een lekker kopje koffie. Op hun gemak doen zij hun inkopen met behulp van de Daily Trade Fair app. Zij hebben keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers. Bekende merken en nieuwe labels, hier vinden ze alles op één locatie. Bezoekers scannen zelf hun producten, en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken.”

”Geen parkeerkosten, geen overvolle shuttlebussen, geen entree of hoge cateringprijzen. Gewoon gastvrij inkopen. Wanneer? Dat bepaalt de klant zelf, want de Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend. En als een klant iets wil nabestellen is dit natuurlijk mogelijk. Dat kan eenvoudig via de Daily Trade Fair app, want deze is altijd en overal te gebruiken.”

Eerdere berichtgeving. Lees ook:

Nu 25 deelnemers Daily Trade Fair te Venlo