De woonwinkel A-Meubel is enorm aan het groeien de afgelopen tijd. De goedkope meubelwinkel heeft sinds het ontstaan in 1992 inmiddels 11 winkels verspreid over heel Nederland, waarvan in 2022 alleen al 4 nieuwe vestigingen zijn geopend. De nieuwste vestiging is de afgelopen week geopend in Apeldoorn.

Met deze nieuwe vestiging aan het Kanaal-Zuid 72C hoef je dus niet meer helemaal naar de showrooms in Zwolle, Amersfoort, Nijmegen of Enschede als inwoner van Apeldoorn. De nieuwe winkel in Apeldoorn heeft een grootte van rond de 1500 vierkante meter en biedt een ruim assortiment aan meubels voor woonkamers, zitruimtes, keukens en meer. A-Meubel staat naar eigen zeggen erom bekend de goedkoopste woonwinkel van Nederland te zijn. Bij A-Meubel heeft de klant de mogelijkheid om een groot deel van de items te laten bestellen in een opstelling, bekleding en kleur naar wens. Dit maakt het een stuk handiger als je op zoek bent naar een meubel dat goed aansluit bij je bestaande inrichting. Ook is het mogelijk om vanuit huis door middel van de webshop bestellingen te plaatsen.

“De meubels die je bij A-Meubel vindt zijn gegarandeerd van goede kwaliteit voor een lage prijs. De producten worden zelf gefabriceerd waardoor deze kunnen worden gekocht tegen de laagste prijzen van Nederland. Koop je jouw meubels bij A-Meubel, dan ben je er als klant van verzekerd dat je goede kwaliteit meubels in huis haalt”, aldus de retailer.

Natuurlijk zal het niet blijven bij Apeldoorn. Er zijn plannen om nog veel meer nieuwe vestigingen toe te voegen aan het rijtje. Het streven is om in Nederland alleen ongeveer 30 winkels te hebben en ook de stap om naar het buitenland te gaan is al een poos in behandeling. Binnen enkele jaren al kunnen we dus ook in overige delen van Europa een A-Meubel showroom tegenkomen.