Flinders opent Designstudio voor interieurprofessionals in Zaandam

Vandaag opent Flinders een gloednieuwe Designstudio in Zaandam. Interieurprofessionals zijn hier op afspraak welkom om inspiratie op te doen, designproducten te testen en materialen te bekijken. In deze studio is flexwerken mogelijk en kunnen interieurprofessionals eigen klanten uitnodigen.

Na maanden voorbereiding is de Designstudio van Flinders vandaag officieel in gebruik genomen in het monumentale pand aan de Affuitenhal 10 op het Hembrugterrein in Zaandam. Daar is het hoofdkantoor van Flinders ook gevestigd. ‘’Na het succes van onze Designstudio in Gent in België was een studio in Nederland al langere tijd een wens. In de nieuwe studio in Zaandam kunnen interieurprofessionals designproducten écht beleven. Zo kan ons team hen ook beter helpen met het samenstellen van een inrichting voor bijvoorbeeld een kantoor of restaurant’’, aldus Dirk-Jan Pruiksma, Sales Director van Flinders.

De Designstudio bestaat uit zeven compacte stijlstudio’s waar zakelijke klanten terechtkunnen voor een groot assortiment aan materiaalstalen en stoffen. Naast interieurprofessionals zijn ook particuliere klanten op afspraak welkom om bijvoorbeeld banken van onder andere Design on Stock, Vitra, Muuto en EYYE te bekijken en uit te proberen. Naast het bekijken en testen van producten kunnen interieurprofessionals eigen klanten uitnodigen en de studio als flexwerkplek gebruiken. Flinders gaat de studio bovendien gebruiken om inspirerende evenementen en netwerkborrels te organiseren.

Een afspraak inplannen of meer weten over de Flinders Designstudio? Ga dan naar de Flinders Designstudio pagina.

OVER FLINDERS PROJECTS

Flinders Projects richt zich binnen Flinders op de zakelijke projectenmarkt en helpt klanten met het inrichten van mooie en functionele ruimtes zoals hotels, restaurants en kantoren. Efficiënte interactie, goede service en passende adviezen staan centraal en maken het inkopen en aankopen van designproducten gemakkelijk. Projectafdeling Flinders Projects hoort bij woonwinkel Flinders waar je meer dan 36.000 meubels, verlichting en accessoires vindt via www.flinders.nl en www.flinders.be. Naast een Designstudio in Zaandam heeft Flinders ook een studio in Gent. Sinds 2021 is Flinders onderdeel van Nine United Ecommerce, Europees marktleider in het premium Home & Living segment.