“Home meets spoga+gafa” in hal 4.2 is een van de “Drie stappen op weg naar imm cologne 2023”.

Voor het eerst in 2022 zal het pop-up evenement “Home meets spoga+gafa”, dat gewijd is aan de meubelwereld, een aanvulling op de gebruikelijke segmentering van spoga+gafa. Binnen- en buitenmeubelen zullen dus samen op één plaats te zien zijn in hal 4.2. ”Het pop-up evenement maakt ‘efficiënte bestelactiviteiten op het best mogelijke moment’ mogelijk voor inkopers en dealers die hun klanten zowel buiten als binnenmeubilair willen aanbieden en orders op één plaats willen plaatsen. Een algemene en duurzame nieuwe halopzet voor de meubelhallen op spoga+gafa zorgt voor een nieuwe dynamiek na 2022. In de toekomst zullen de hallen 3.1, 11.1 & 11.2 en de unieke hal 10.2 een “meubeldriehoek van korte afstanden” vormen.”

Aan de exposantenkant richt “Home meets spoga+gafa” zich op fabrikanten van binnen- en buitenmeubilair uit het midden van de markt. Het is voor de beurs een aanvulling op haar portfolio variërend van interzum tot spoga+gafa en imm cologne tot ORGATEC.

De organisatie: ”De presentatie van niet alleen nieuwe producten, maar ook van bestsellers op “Home meets spoga+gafa” is in deze tijd ideaal: het zijn nog steeds onrustige tijden, de markt is volatiel, dus ook bestsellers met kleine updates vinden op “Home meets spoga+gafa” een platform om de business verder te stimuleren. Bovendien profiteren de deelnemers van twee andere voordelen van spoga+gafa: bezoekers en internationaliteit. Historisch gezien zijn de belangrijkste bezoekersgroepen de grootschalige meubelhandel, de gespecialiseerde meubelhandel en de wereldwijde doe-het-zelf- en woningverbetermarkten.”