Floorify, een toonaangevend bedrijf in de vloerindustrie, is verheugd om aan te kondigen dat het is erkend als het tweede snelst groeiende bedrijf in West-Vlaanderen door het Belgische blad Trends Magazine.

De Trends Gazellen wedstrijd erkent en beloont de snelst groeiende bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië op basis van de gemiddelde groei in omzet, personeel en cashflow over de afgelopen vijf jaar. “Deze prestatie is te danken aan de toewijding, vastberadenheid en het aanstekelijk enthousiasme van het ganse Floorify team om innovatieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen, evenals hun voortdurend streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid. Floorify biedt een breed scala aan designvloeren die het beste van twee werelden combineren: de natuurlijke uitstraling van hout of steen en de duurzaamheid en onderhoudsgemak van hoogwaardige kunststof.”

De leverancier vervolgt: “Dankzij de unieke, homogene samenstelling zijn Floorify vloeren ook heel circulair: ze kunnen makkelijk zwevend geplaatst worden (zonder lijm) en op het einde van hun levenscyclus kunnen ze makkelijk gerecycleerd worden.” Floorify wil graag haar klanten, leveranciers, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en samenwerking. De eigenaars en zaakvoerders, Pieter Buyck & Marie Callens (op de foto bovenaan), kijken ernaar uit om hun bedrijf verder te laten groeien en hun productassortiment te blijven ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te blijven voldoen. “We zijn heel blij dat het harde werk en de toewijding van bij de start 6.5 jaar geleden nu wordt erkend door Trends Magazine.”