De woorden ‘voorjaarsbeurs’ en ‘najaarsbeurs’ zijn niet meer passend bij het najaarsevenement in het ETC Design Center wat aan de start van de nieuwe interieurseizoenen wordt gehouden. Vandaar dat vanaf dit najaar de beursnaam verandert in ‘ETC Design Experience’. Tijdens de najaarseditie, op 17 & 18 september 2018, worden niet alleen de noviteiten getoond, ook vindt er een aanvullend programma plaats voor de vakbezoeker. De ETC Design Experience is hét moment om te ontdekken wat er komend seizoen speelt in de wereld van interieur – aldus het ETC zelf.

De afgelopen jaren heeft het centrum zich ontwikkeld tot een internationaal platform. Naast een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige interieurmerken en -collecties, biedt ETC de bezoeker ook de nodige vakkennis en vaardigheden. Middels de ETC Academy, de ETC Design Lounge en de ETC Library worden instrumenten aangereikt om de kennis en de creativiteit verder te verbreden.

 

Vakkundig inspiratieplatform

De entree van ETC Design Center Europe is onlangs voorzien van de ETC Library: een wisselend schouwspel waar onder meer boeken, stoffen, wandbekleding, accessoires en kleinmeubelen van exposanten en relaties een podium krijgen. Ook is begin dit jaar de ETC Design Lounge geopend. “Met de opening van de ETC Design Lounge is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Naast inspiratiecentrum bieden wij (startende) professionals nu ook een vakkundige plek om kennis te verbreden middels de ETC Academy. De Academy biedt dit najaar een variërend en mooi programma van cursussen, trainingen en workshops, die door verschillende samenwerkingspartners gegeven worden,” aldus eigenaar Len de Koster.

 

ETC Design Experience

Tijdens de ETC Design Experience op 17 & 18 september is de interieurprofessional van harte welkom. Nieuwe najaarscollecties van alle exposanten staan deze dagen centraal. Ook negen nieuwe exposanten – WOOLTHING, Unilux, Dutch Walltextile Company, Design Experience by Osiris Hertman, Xyleia, Duran, B-exclusiv en Baan Meubelen – zijn dan te bezoeken. Aanvullend zal er een inspirerend en informatief programma, met sprekers en interieurdesigners, plaatsvinden in de speciaal daarvoor bestemde ETC Design Lounge. Het programma daarvan is voorafgaand aan de vakdagen te vinden op de ETC website.

 

Pakt u alvast de agenda? 

ETC Design Center Europe is tijdens de ETC Design Experience op 17 & 18 september geopend tussen 10.00 en 17.00 uur voor de interieurprofessional. Op zondag 16 september vindt er een consumenteninspiratiedag plaats van 10.00 tot 17.00 uur.