De Malaysia International Furniture Fair gaat volgend jaar in Kuala Lumpur plaatsvinden van 1 tot en met 4 maart. De beurs is nog op zoek naar aanmeldingen als deelnemer van buiten het gastland voor deze editie. Kijk op miff.com.my voor meer informatie.

Of je nu een gearriveerd merk of een startup bent, er is plaats op de MIFF 2025 als exposant, aldus de beursorganisatie: “Een bekend en gekend internationaal platform voor inkopers. Bezoekers zijn afkomstig uit 140 landen dus de beurs is een springplank naar niet alleen de regio maar de gehele wereld.” Als bezoeker zijn de beste en mooiste Maleise meubelen te zien tijdens de MIFF en uiteraard biedt de beurs de gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van de meubelproductie. Net als bij veel andere beurzen is er een digitaal platform voor inkopen buiten de beurs om: MIFF Furniverse Showroom.

Dit jaar kwamen er bijna 28.000 bezoekers naar de beurs (19.000 unieke bezoekers, zo eerlijk is men) uit 120 landen. Bijna 30 procent kwam van buiten het gastland en dit is een echte inkoopbeurs: er werd voor in totaal 1.28 miljard dollar aan orders gegenereerd. Ook hier gebiedt de eerlijkheid om te zeggen dat dit getal een verwachting is, gebaseerd op eerdere edities. Hieronder een youtube video ter promotie: