Dat is Sanskriet voor ‘energie die alles omhult’ en de serie bestaat uit karpetten, dagbedden, bijzettafels en kussens die ontworpen zijn door Ciara Andreatti. Garens, culturen, inspiraties en texturen; alles wordt met elkaar verweven aldus het Italiaanse merk.

De kleden ogen met de hand gebreid maar komen van weefmachines en zijn gemaakt uit een zeer fijn polypropyleen. Er worden per kleed twee contraskleuren door elkaar heen gebruikt die het mogelijk maken om het kleed dubbelzijdig te gebruiken. Een laag en breed dagbed, een charpoy in het Sanskriet (maar dat wist u natuurlijk al lang, daar gaan de Italianen van uit) is door Andreatti opnieuw gedefinieerd met scheepstouwen in wit, rood en blauw op een iroko frame.

De ronde bijzettafels maken de collectie compleet, ze hebben een millgres basis in wit, rood of blauw om de exotische longdrink op te zetten en verveeld te zuchten: weer dat heldere, blauwe water, die zon en dat hagelwitte strand. Ik heb dan wel drie nieuwe charpoys om te instagrammen, maar naar mijn nieuwe Van Moof kan ik mooi fluiten…moet ik straks weer met de Uber naar yoga en de fat freeze kliniek.

gervasoni1882.com