>>advertorial

Het najaar is voor Recor Group goed begonnen tijdens de najaarsvakdagen op De Woonindustrie. Vier showrooms met tal van nieuwigheden konden in Nieuwegein op heel wat belangstelling rekenen. Dat succesverhaal krijgt begin november een vervolg op de Brusselse Meubelbeurs, een thuismatch dus voor de Belgische banken en beddenfabrikant. Wat viel in de smaak, en waarmee pakt Recor Group nog meer uit binnenkort? Een overzicht.

 

STRATEGISCHE SAMENWERKING MET VARAM WERPT VRUCHTEN AF

Bankenfabrikant Varam en Recor Group sloegen recent de handen in elkaar. De nauwe samenwerking op vlak van ontwikkeling, productie, marketing en sales werpt nu duidelijk vruchten af, want naast de bestaande modellen – Kumo, Donna en Frame – zagen ook Guus, Mia, Otis, Noah en Finn het levenslicht. Het mooie resultaat van gecombineerde kennis en knowhow.

De populairste kindernamen in België en Nederland vormden de inspiratie voor de namen van deze modellen. En dat is geen toeval. Deze frisse en trendy banken zijn gezinsproof: ze zijn modulair, kunnen tegen een stevig stootje en zijn verkrijgbaar met opbergruimte. Maar vooral de nieuwe ‘cocoonfunctie’ trok de aandacht. Een aantal modellen, zoals ondermeer Finn en Oliver, kan je eenvoudig openklappen om een gezellig zitplatform te creëren waarin je met het hele gezin kan ‘loungen’. In Brussel presenteren Recor Group en Varam een volledig nieuwe collectie onder het merk Belform, met nog veel meer familiegerichte modellen.

 

 

Belform Finn met cocoonfunctie

 

Belform Otis

 

RECOR, VAKMANSCHAP VAN DE BOVENSTE PLANK

Recor staat al jaar en dag bekend om zijn Belgisch vakmanschap, geavanceerde comfortfuncties en tijdloos design. Een van de eyecatchers op de Woonindustrie was het model Vito in cognac Natura leder. Het is dan ook een van de luxeparadepaardjes van de collectie. Maar ook de nieuwe modellen Ginger en Aron – beide in stof gepresenteerd – werden goed ontvangen en tonen de weg die Recor is ingeslagen, met moderne stijlvolle premium banken. In Brussel heeft Recor bovendien nog meer moois in petto, zoals een aantal nieuwe banken en een gloednieuwe luxueuze lijn van moderne relaxfauteuils.

 

Recor bank Vito en fauteuil Dorno

 

Recor Ginger

 

FOCUS OP DUURZAAMHEID MET RECOR BEDDING

Ook Recor Bedding opende een showroom op de Woonindustrie en presenteerde drie collecties. De duurzame AURA-collectie, die al bij veel Belgische retailers en slaapspeciaalzaken verkrijgbaar was, werd ook door het Nederlandse publiek warm ontvangen. MYBED, al geruime tijd een vaste waarde bij slaapspeciaalzaken in Nederland, presenteerde haar matrassen met de vier lichaamsvormen (XYVH) in een nieuw, stijlvol kleedje. Ook de Easy-collectie stond in de kijker in Nieuwegein. Deze collectie scherpgeprijsde sets stel je in een handomdraai samen. Maar de grote innovaties houdt Recor Bedding nog achter de hand voor Meubelbeurs Brussel. Daar pakt de Belgische fabrikant uit met een innovatieve matrassenlijn en een hele reeks nieuwe gestoffeerde bedden en boxsprings.

 

Aura Yasmin

 

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN AAN EEN SCHERPE PRIJS

Sofabed, tenslotte, keerde ook terug naar De Woonindustrie, om de perfecte combinatie van zit- en slaapcomfort te presenteren aan het Nederlandse publiek. De recent geïntroduceerde modulaire modellen Agio, Damien en Dean kregen een plekje. Sofabed pakte ook uit met een nieuwe ‘Value Line’. Compacte slaapbanken met de gekende Sofabed kwaliteit aan een scherpe prijs. In Brussel zal Sofabed een nieuwe reeks slaapbanken in de verschillende comfortniveaus lanceren.

 

Sofabed Damien

 

ALLES OP ÉÉN PLEK IN BRUSSEL

Benieuwd om al het nieuws van Recor Group met eigen ogen te zien? De Meubelbeurs, van 5 tot en 8 november in Brussels Expo, is the place to be! Recor Group strijkt met alle merken samen neer op een nieuwe plek in hal 4.

 

 

Recor Group Sales Nederland

Jeroen Van der Borg

jeroen.van.der.borg@recor-group.com

+31 631 758 160