Najaarsbeurs in spectaculair Radio Kootwijk

Leolux, Pode en Évidence presenteren gezamenlijk hun nieuwe collecties tijdens de show “Patterns of Perspective” op 20 en 21 september. Daarbij zijn niet alleen de bestaande dealers van de Nederlandse designmerken welkom, maar ook alle andere vakgenoten uit de meubelbranche. Locatie is het spectaculaire art-deco gebouw “Radio Kootwijk”. Aanmelden via events@leolux.nl is in verband met de corona-maatregelen noodzakelijk.

De najaarsshow Paterns of Perspective is georganiseerd door de Leolux Furniture Group als een bruisende ontmoeting voor de meubelbranche, waarin creativiteit en positiviteit voorop staan. Met nieuw design en ruimte voor goede gesprekken over de kansen die de economie op dit moment biedt. Daarbij staan de nieuwe designs van de LFG-merken in het middelpunt.

Nieuwe collecties
Voor de premiumbrand Leolux ligt de focus op het eetkamersegment, met een uitgebreide tafelserie Tico en het stoelenprogramma Gyon. Évidence breidt de collectie compact design uit met banken en salontafels van de Haagse designer Frans Schrofer. Pode pakt uit met een breed pakket: naast een fraai gedetailleerde blokbank “Marv” van artdirector Roderick Vos, brengt Pode de vriendelijke fauteuil “Chap” van de jonge Italiaanse Federica Biasi en de uit staal gelaserde salontafels “Mesh” van de Eindhovense ontwerpstudio Raw Color.

Perspectief
De vormgeving van de najaarsbeurs is in handen van Studio Truly Truly en Studio Roderick Vos. De artdirectors van Leolux en Pode ontwierpen voor het monumentale zendgebouw Radio Kootwijk een strakke verhoogde routing, die het perspectief op de ontwerpen verandert. De najaarsbeurs van de Leolux Furniture Group is zowel inhoudelijk als visueel een bezoek waard.

Wanneer? 20/21 september, 10.00-20.00 uur

Waar? Radioweg 1, Radio Kootwijk

Aanmelden? via events@leolux.nl