MONDiART brengt sfeer in de ‘Entrepreneur Stage’ tijdens de Interieur Collectie Dagen

Tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), die op 12 t/m 14 september 2021 plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem, zullen er meerdere kunstwerken van MONDiART uit de nieuwe Haute Couture collectie in de ‘Entrepreneur Stage’ te zien zijn.

Woven Art

”De Woven Art collectie van MONDiART is uniek! Materialen zoals wol, lurex, polyester, katoen en verschillende weeftechnieken worden gecombineerd, om een geweven stuk te creëren, dat de klasse en stijl van beeldende kunst heeft.”

“Voor sommige kunstwerken voegen onze vakmensen geborduurde details toe. Om het kunstwerk compleet te maken, voorziet ons vakkundige team het kunstwerk van een Italiaans houten frame. Het ontwerp, het weven, het borduurwerk en de framing… het gebeurt allemaal in Nederland,” aldus een enthousiaste Cole Brekoo, eigenaar van MONDiART.

Changeable Art Frames (CAF)

“Onze collectie Changeable Art Frames is echt bijzonder. De kunstwerken zijn gemaakt van gerecycled materiaal en vormen een echte eyecatcher aan de wand! Je hoeft het frame slechts één keer te kopen en je kan het kunstwerk steeds veranderen.” De CAF-jes zijn leverbaar in een rond of rechthoekig frame.

Inspiratie aan de muur

Tijdens dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering vinden er meerdere lezingen en masterclasses door verschillende inspirators plaats. Van een trendlezing tot een inspiratiesessie over de kansen in marketingstrategie en dat allemaal omringd door inspiratievolle kunstwerken van MONDiART.

InCoDa

Ontdek de nieuwste collecties van prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering speciaal voor de woning- en projectinrichting. En beleef het ambacht tijdens het vakevent op verschillende stands, tijdens demo’s en natuurlijk ook op het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.

MONDiART

Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigd in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.