Volgende week (5,6 en 7 juni) is in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de 2019 editie van Design District. Ook Gispen is aanwezig als exposant (zij het niet in de Fabriek), maar ook buiten de beurs om is het kantoormeubilair van de fabrikant uit Culemborg te zien op het Van Nelle terrein: de inrichting van Offices For You is door Gispen verzorgd.

Deze flexibele co-working place (in goed Nederlands) kan tijdens de beurs worden bezichtigd in het bijzijn van het Gispen team. Laat een visitekaartje bij hen achter en maak kans op een gratis vergaderarrangement in Offices For You. Daarnaast toont Gispen de Hubb; een modulair meubelsysteem om zelf een werkplek mee te bouwen. Te zien in Offices For You en op de foto (in het Grafisch Lyceum in Utrecht).

Ander nieuws van Gispen: de Sett CE bank is genomineerd voor de Dutch Design Awards 2019. Het ontwerp is van Peter van de Water en bestaat voor 95 procent uit gerecycled kunststof materiaal uit de Gispen productie. Een bijna geheel circulair product, derhalve, dat ook nog eens in grotere volumes kan worden gefabriceerd.