Goossens wonen & slapen is vernieuwd. De retailer uit Veghel speelt in op de veranderingen in de wereld, kijkt vooruit en denkt na over de toekomst. Hun missie: stap voor stap ultiem woongeluk bereikbaar voor iedere generatie.

De wereld verandert, en Goossens verandert mee. Het meubelbedrijf uit Veghel kijkt continu vooruit en denkt na over onze toekomst: “Hoe kunnen zij het beste bereiken in die toekomst, én het vertrouwde Goossens-gevoel van de afgelopen 66 jaar alsnog behouden? Dat doen zij door stap voor stap ultiem woongeluk bereikbaar te maken voor iedere generatie. Want Goossens gelooft dat je pas echt gelukkig bent in een huis dat is ingericht met meubels die bij jou passen, een persoonlijk interieur dus. Jong en oud vinden in hun 20 inspiration stores én in de webshop het design  en comfort waar zij naar op zoek zijn, altijd voor een betaalbare prijs. Goossens is er voor hen, adviseurs helpen de zoektocht naar zo’n uniek en persoonlijk interieur. Nu zelfs ook in het hoge noorden, waar onlangs in Groningen een Goossens inspiration store volgens het nieuwste storeconcept werd geopend.  Hiermee zijn zij voor iedere Nederlander te bezoeken, van noord tot zuid van oost tot west.”

Maar zij beseffen ook: er is meer nodig om in beeld te blijven bij de consument van nu. Daarom lanceerde de retailer onlangs een nieuw logo met de bijbehorende pay-off ‘eindelijk thuis’. Want zij beloven dat het heerlijk is om eindelijk thuis te zijn. Na een lange werkdag, een intensieve sportles of een weekendje weg. Bart Goossens, algemeen directeur van het familiebedrijf: “Thuis is de plek om tot rust te komen. Maar ook de plek om nieuwe herinneringen te maken, samen met vrienden en familie. In onze gloednieuwe commercial, die je binnenkort onder andere op tv ziet, zullen wij dit warme gevoel van thuiskomen overbrengen op de consument.”

Het bedrijf vervolgt: “Hebben we het over de toekomst, dan hebben we het ook over duurzaamheid, wat tegenwoordig een grote rol in het dagelijks leven speelt. Zo ook bij Goossens. In het 66-jarig bestaan heeft Goossens steeds de laatste ontwikkelingen bedrijfsbreed doorgevoerd. Maar ze kunnen én willen meer, gaan voor groei! Ook wat duurzaamheid betreft. Hun ambitie is zelfs om in 2030 de meest duurzame bijdrage aan woongeluk te leveren. Dat woongeluk in een mooiere wereld maken ze hiermee voor iedere generatie bereikbaar, ook degene na ons. Kortom: de wereld verandert en Goossens verandert mee. Met hun logo, een nieuwe pay-off, een waanzinnige tv-commercial en veel ambitie. Dit is het begin van het nieuwe Goossens. Het Goossens dat 24/7 voor hun klant klaarstaat en de reis naar ultiem woongeluk extra prettig maakt.”