Opnieuw een meubelbeurs die opgeschoven wordt. Deze keer is het een meer regionale beurs in Duitsland: Partnertage Ostwestfalen. Deze vinden nu plaats van 9 tot en met 11 maart 2021.

De beurs in Bad Salzuflen zal in maart voor de 10e keer plaatsvinden, uiteraard met het inachtnemen van de strenge corona maatregelen wat betreft afstand houden en vaak de handen reinigen plus mondkapje dragen. Door te verhuizen naar maart valt de vakbeurs samen met de beurs in het nabijgelegen Lügde, dus twee vliegen in een klap. In deze tijd moet er zo min mogelijk gereisd worden, dus wanneer het toch moet: dan maar zoveel mogelijk leveranciers tegelijk spreken, zo redeneert de organisatie. Beide beurzen richten zich op Jong Wonen in het middensegment.

“We weten dat onze partners een beurs willen houden en dat bezoekers willen komen in maart. In het verleden hebben we al bewezen dat we een belangrijk trefpunt zijn voor de meubelbranche. In deze buitengewone tijden is er extra behoefte aan actie- en kortingsartikelen met een goede marge en die zullen volop te vinden zijn op de Partnertage in maart“, aldus de organisatoren. Ook zij benadrukken het belang van persoonlijk contact, ondanks mondkapje en afstand houden.

De nadruk ligt op meubelen voor het herfstseizoen van 2021 en borduurt hopelijk voort op de huidige vraag naar meubelen in Duitsland die, net als bij ons, skyhigh schijnt te zijn. Uiteraard zal voorafgaand aan de beurs de pandemie situatie nauwlettend in de gaten worden gehouden om de veiligheid van exposanten en bezoekers te kunnen garanderen. Als afbeelding het motto van de editie van vorig jaar.