Neo-style is als meubelmerk in beweging: het maakt nu deel uit van het grote Mecam en presenteert drie succesvolle modellen. Een aantal vragen aan Hans Allersma van Continue Meubelagenturen dat het merk Neo-Style op de Nederlandse markt brengt.

Hoe gaat het met Neo-style?
Hans Allersma: “Zoals je wellicht weet is NV  Neo-Style per 1 januari van dit jaar overgenomen door Mecam. Het is dus nu van Mecam en Continue Meubelagenturen verkoopt in Nederland  alleen de collectie Neo-style. De grote winst zit hem in de kostenbesparing voor de Mecam group. Maar ook voor de winkeiers door de enorme vergroting van de stoffen- en ledercollecties van de merken binnen Mecam, als de klant hier niet uit kan slagen!”
“Ook is er de prachtige nieuwe website van Mecam met een duidelijk overzicht van de diverse collecties met een eenvoudig te navigeren onderscheid in Modern en Eigentijds, bankstel of hoekbank, relaxfuncties, noem maar op. De consument vindt er veel eenvoudiger wat hij zoekt.”

Hans Allersma

Hoe slaat het bedrijf zich door de coronacrisis?
“We zullen met zijn allen moeten proberen op de been te blijven, er worden enorme offers gevraagd aan iedereen. We zullen moeten wennen aan deze nieuwe economie. Er zijn echter ook nieuwe mogelijkheden geopend voor iedereen, een andere manier van denken en werken, er kan bijvoorbeeld veel vanuit huis. We blijken zeer creatief te zijn. Laten we daar ons voordeel mee doen.
Laten we de markt stimuleren en de handel minder ver van huis zoeken! Denk hier bij eens aan de winst voor het milieu door de meubelen dicht bij huis te laten produceren.”

Wat zijn de toekomstplannen voor Neo-style?
“We streven naar een diepgaande, hechte samen werking met onze afnemers, meer meubelen bij minder winkels. En dan niet alleen de meubelen verkopen, maar denken en handelen vanuit een concept dat de verkoop omhoog moet stuwen. Ondersteund door een krachtige website, waarmee de consument warm gemaakt wordt voor een bezoek aan de winkel. Dat is de toekomst.”

Model Zeno
Een bank met een moderne uitstraling. Een op het oog zwevende schuifzitting (meestal zie je een onderlijst waar de zitting overheen schuift, deze is bij dit model volledig uit het zicht geplaatst).
Er zijn vier maten banken, hockers, fauteuils en relaxfauteuils. De poten zijn in de maten S, M, en L en in diverse RAL kleuren leverbaar. Bovendien zijn er overal plaatsbare hoofdsteunen. Een bank met vele mogelijkheden, voor zitcomfort op maat. De meest verkochte bekleding is zwart leder.

Model Morgan
De kracht zit in de mogelijkheden die deze modern aangeklede comfortbank biedt, een bank voor senioren waar ook een veertiger zich in thuis voelt. Er zijn vier maten met een verstelbare zitting. De poten zijn er in de maten S, M en L. Verkrijgbaar met een hoge rug of een lage rug, met of zonder intrekking in de rug, met metalen of houten poten. Ook is er een vaste fauteuil met hoofdsteunen en zijn er 3 relaxfauteuils in de maten S, M en L, ook weer leverbaar met of zonder intrekking in de rug.
De stoffering kan gekozen worden uit de gehele collectie: stof of leer, met of zonder contrastbies.

Model Wilson
Kenmerkend is het dubbele armkussen, dat een uiterst comfortabel relaxgevoel geeft. Ook hier zijn weer de 3 maten banken, fauteuils en 3 relaxfauteuils: small, medium of large uitvoering met hoge of lage rug, hoofdsteunen en een verstelbare zitting. Het model doet het goed in de nieuwe, iets zwaardere, dikkere stoffen en een glansleder met een wolkeffect dat zeer chique oogt. Een contrastbies is bij alle stofferingen opnieuw mogelijk.

Voor meer info: Hans Allersma, +31(0)6 53314202