De Belgische boerderij van Hans Lensvelt is wel geheel compromisloos ingericht. En dus noemt hij dit zijn thuis.

‘In 1999 woonde ik in een heel chic huis waar ik graag een zwembad bij wilde, maar daar zou ik nooit een vergunning voor krijgen. Dus heb ik dicht in de buurt deze plek gekocht. Ik wilde dat bad aanleggen en verder alles laten zoals het was, maar het was gewoon niet leuk om hier te zijn. Het was totaal vervallen, bij regen stond je tot je enkels in de modder, het stonk er, dus ben ik het toch maar gaan opknappen. Mijn vriendin Eline Strijkers heeft toen een masterplan gemaakt en ruim tien jaar later kon ik er gaan wonen,’ meldt Hans aan de collega’s van Quote.

Interior Business is Show Business: de kunstobjecten bij Lensvelt thuis

‘Joep van Lieshout is niet alleen de ontwerper van veel meubels die ik verkoop, hij is ook mijn beste vriend. En zo zijn de keuken, die keramieken koppen en die stoel van hem. En ook die penis, die eerst op mijn kantoor stond. Wie naar binnen wilde, moest eroverheen klauteren. Dat scheelde een hoop aanloop, haha. En achter in de tuin staat de skull die ik op basis van een schets van Joep heb laten maken toen ik bedacht dat mensen in open kantoorruimtes toch een plek nodig hebben om zich terug te trekken. Het prototype heb ik hem cadeau gedaan.

Lees hier het hele artikel bij de collega’s van Quote Magazine ‘Binnenkijken bij Hans Lensvelt’

Voor meer Lensvelt in Interior Business Magazine, scroll naar onderen:

Rietveld x Lensvelt x Forbo voor DDW 2019

Lensvelt is groen

Lensvelt en Modular samen in Ventura Centrale

Nieuwe rubriek in Interior Business Magazine: de persoonlijke smaak van de branche