Alette Trompetter (foto) van Harvink Meubelen is voornemens om mondkapjes te produceren en onderzoekt de mogelijkheden.

De volgende bewonderenswaardige oproep is te lezen op LinkedIn.

Kan iemand mij vertellen waar ik de juiste specificaties en eisen kan vinden voor stoffen mondkapjes? Wij onderzoeken de mogelijkheden om (tijdelijk) mondkapjes te maken bij Harvink Meubelen.

Wie heeft voor ons een contactpersoon, specificaties en eisen?

De eerste reacties zijn er. Zo wordt er maandag geschakeld met Michiel Leder.

Over Harvink

Harvink is een eigentijds bedrijf met een historie die teruggaat tot 1947. In dat jaar startte Hermanus Vink startte Meubelfabriek M. Vink & Zn wat gespecialiseerd was in eiken, teak, palissander en wengé meubelen. Het meubelbedrijf werd in 1985 overgenomen door zijn zonen Harry en Harm Vink. In 1985 werd de naam Harvink geïntroduceerd en kreeg de collectie een unieke en herkenbare signatuur. In 2006 werd Harvink Collection overgenomen door Sander Prinsen en Alette Trompetter. Prinsen en Trompetter volgen de ingeslagen weg en dat bepaalt tot op heden de koers van Harvink.

De design meubelen van Harvink zijn eigenzinnig, origineel en met passie ontworpen. De Harvink collectie bestaat uit prachtige design banken, fauteuils, stoelen, eetkamertafels, hockers en salontafel. De Harvink design collectie kenmerkt zich door de van buitenaf zichtbare metalen of houten frameconstructie die functioneel in alle ontwerpen is geïntegreerd.

Interior Business Magazine blijft dit volgen. Zijn er andere initiatieven rondom het Corona virus in onze branche vermeldenswaardig? Meldt het onze redactie: redactie@businesscontentmedia.nl