Het echte zomerweer laat nog even op zich wachten, des te meer reden om je winkel een zomerse uitstraling te geven. Lichte tinten, natuurlijke materialen, zowel in de collectie gordijnen als vloeren zijn vele items die hier perfect bij passen. Maak een etalage met een mooi vloerkleed compleet met een naturel showbaan op een matte laminaat of PVC vloer en voilĂ !

Maar het kan nog makkelijker. “Kies voor onze Four Seasons presentatie! Eenvoudig te wisselen, pakkend, sfeervol en compact”, aldus groothandel Headlam uit Zutphen. Een etalage moet stop-kracht hebben. “Met onze Four Seasons presentatie heb je 4 maal per jaar een sfeervolle etalage. Wij hebben deze presentatie zo ontworpen dat deze per seizoen een andere uitstraling krijgt. Door middel van visuals bijpassend bij de items die getoond worden, heeft de presentatie iedere keer een andere look & feel. Vandaar de naam Four Seasons presentatie. Bovendien ontvang je 10% inkoopkorting op deze items gedurende de hele presentatie periode. In de huidige zomer presentatie zijn de items Ted, Reveil, Aquarel, Lush en Raffia te zien.”

De Four Seasons gordijn presentatie is een display die je zowel in de etalage kunt plaatsen als los in de ruimte, dus ook geschikt voor in de winkel. “Waarom hebben wij gekozen voor deze manier van presenteren? Eenvoudig te wisselen, pakkend, sfeervol en compact met een formaat van 204 x 116,5 x 35cm. Een echt visitekaartje voor je winkel! Hij staat al in veel winkels te “shinen”. Zie je jouw winkel hiernaast niet voorbij komen? Stuur ons jouw foto van de Four Seasons presentatie op een mooie plek in jouw winkel!”

mailing@headlam.nl