Nu het Gelukkig Nieuwjaar langzaam weer naar de achtergrond verdwijnt wacht ons een nieuwe editie van de Independent Hotel Show Amsterdam. Deze vindt plaats op 12 en 13 maart in de RAI Amsterdam. Op deze beurs ontmoeten inspiratie en praktische toepasbaarheid elkaar.

Dit wordt een bijzondere editie van deze beurs voor de hotellerie: Dreamland is een zorgvuldig samengesteld gedeelte van de beursvloer waar de visie van de bezoeker op guest experiences wordt geprikkeld en geïnspireerd. De beurs beschikt daarnaast over meer dan 200 vooraanstaande exposanten die leveren aan de hotelbranche met oplossingen die ieder hotel naar een hoger plan brengen. Bekijk de volledige lijst van deelnemers here. De site en de organisatie zijn Engelstalig, dus vandaar. Een inspiratievideo over 10 hoteltrends voor 2024 vindt u hieronder:

Bezoekers uit de hotellerie en aanverwante sectoren zijn uiteraard van harte welkom op deze beurs en aanmelden voor een toegangsticket doet u here.

Vol verwachting kijkt iedereen uit naar het lezingen- en discussieprogramma van de Independent Hotel Show Amsterdam 2024. Dit wordt op dit moment nog samengesteld en zal opnieuw bestaan uit het tonen en bespreken van oplossingen voor alle facetten van het hotelvak door toonaangevende en aansprekende deskundigen. Het voorlopige programma waarbij u een voorproefje krijgt van wat er te beluisteren valt op 12 en 13 maart in de RAI vindt u here.

independenthotelshow.nl