De sterke creatieve sector van Amsterdam was volop aanwezig tijdens de derde editie van GLUE Amsterdam. De outdoor campagne kleurde de stad, die zelf ook straalde volgens de organisatie door alle HUBS (verzamelplaatsen van merken en ontwerpers, lezingen en feestjes) tijdens het evenement.

Een aantal inspirerende highlights: de Tomorrow Living converence (?) van FRAME en Furnify, de TANK TALK door trend forecaster Pernille Jensen-Kok, de Design talk bij Friday Next Celebrate ikebana met Carole Baijings, Bertjan PotScheltens & Abbenes.

Cutting edge exhibitions (de voertaal van het evenement is op zijn Amsterdams in het Engels): Bloomlights by VOUW in Hotel ArenaSOFT! bij Rademakers Gallery met Mae Engelgeer en Simone Post (deze duurt tot 26 november), UNStudio’s Future Perfect bij de vrienden van Kvadrat, Niek Schoenmakers’ The Millen House gallery, en Het Parcours bij de Pop-up gallery’s Charles en De StadsSalon met Audrey Large, Cameron Platter, Gabriel Lester, Geke Lensink, Lakin Ogunbanwo, Rive Roshan, Supertoys Supertoys en Théophile Blandet. Gelukkig ziet de organisatie het ironische van deze opsomming in en zegt: Just to do some name dropping.

Opmerkelijke avonden bij Brothers and SonsMade.comMuuto (de nieuwe showroom is geopend), De Interieur Club en uiteraard de GLUE 2022 closing party bij Bret.

Was u er niet bij tijdens GLUE? Don’t worry, er is een recap-movie van Martina Trebino Chavarría en de beelden van Ilco Kemmere waarvan er enkele staan in dit bericht. Een groot deel van de GLUE TV interviews, gemaakt door Bas de Groot, zijn te zien via deze link en zijn dagelijks te zien op de Amsterdamse zender SALTO tv. De links staan hieronder. Het team kan niet wachten om u te begroeten in 2023!

www.youtube.com/watch?v=K21USnJp-Ag

glue.amsterdam