Van 6 tot en met 8 november staat Hofstede Raanhuis op de Meubelbeurs in Brussel. “Hier presenteren wij onze nieuwste hout- en zitcollecties. Collecties waarbij organische vormen de boventoon voeren samen met hoogwaardige, krachtige materialen en mooie details. Stijlvolle meubels die vele maatwerkopties bieden om perfect te kunnen afstemmen op de wens van de klant”, aldus het bedrijf uit Renkum.

De nieuwe houtcollectie Arona bestaat uit hoogwaardige eikenhouten meubelen. Van eettafel en koffietafels tot kasten en dressoir. Organische vormen en unieke details. De collectie staat voor puurheid, dat perfect past bij de verfijnde, strakke en stijlvolle meubels. Van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht.

De Basso bank is dé bank van Hofstede Raanhuis, die dankzij de talloze personalisatie-opties in ieder interieur past. In Brussel presenteren we de uitbreiding van de Basso bank. Er worden negen nieuwe elementen toegevoegd aan de modulaire bank, waarbij organische vormen ook hier de hoofdrol spelen.

Naast de uitbreiding op de Basso bank worden er twee nieuwe banken gepresenteerd. De Bolzano bank is een nuchtere bank. Een mooi en begrijpelijk concept, waarmee de bank samengesteld kan worden, dankzij keuze uit zes verschillende armleuningen, een ronde of rechte hoek en diverse zitelementen.

De Trentino bank is een bank in Italiaanse stijl. Een bank die luxe uitstraalt dankzij haar organische vormen, de geïntegreerde tafel, de excentrische pootjes en hoge kwaliteit materialen waarmee wordt gewerkt. Uiteraard is ook op het gebied van zitcomfort geen enkele concessie gedaan.

Als aanvulling worden er, naast de banken, drie nieuwe fauteuils aan de collectie toegevoegd. Fauteuils met, stuk voor stuk, een luxe en onderscheidende uitstraling. De organische vormen, die helemaal van nu zijn, zorgen voor verbinding in het interieur.

“Bent u benieuwd geworden? Na de presentatie op de beurs, staan de collecties in onze showroom in Renkum.”