Blok uw agenda’s, want Hollandsch Slapen komt terug in Groenekan!

Markeer 9 en 10 september 2024, want dit wordt volgens een organisatie een evenement om niet te missen.

Fort Voordorp is vernieuwd
Dit jaar betrekt de organisatie het prachtige Fort Voordorp in Groenekan, een locatie die al eerder het toneel was van Hollandsch Slapen in 2016. ”Deze plek heeft een transformatie ondergaan sinds onze laatste keer hier, met nieuwe eigenaren en een vernieuwde inrichting”.

Gezamenlijke huisshow
”Stap binnen en laat je verwennen met een overvloed aan nieuwe producten en modellen, speciaal geselecteerd voor de Nederlandse slaapvakhandel. Van bedden tot bedtextiel, boxsprings tot dekbedden, en nog veel meer, alles is hier om te bewonderen en te ervaren. Maar het gaat niet alleen om de producten; het draait ook om het delen van kennis en het versterken van relaties die jou als retailer helpen om jouw klanten nog beter van dienst te zijn.”

Extra interessant voor retailers
Maar dat is nog niet alles! Ook dit jaar zijn er een aantal gespecialiseerde organisaties op het gebied van ICT, warehousing, inrichting en recycling aanwezig, die allemaal bijdragen aan het succes van de retailer.

Netwerken
En last but not least: netwerken! Hollandsch Slapen is dé gelegenheid om je vakcollega’s te ontmoeten, te genieten van lekker eten en drinken en te ontspannen in de sfeervolle ambiance van Fort Voordorp.

”Kortom”, zo besluit de organisatie, ”Hollandsch Slapen is niet zomaar een evenement; het is een unieke ervaring op een unieke locatie, waar gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan. Mis het niet en zorg dat je erbij bent.”

Aanmelden kan nu al via www.hollandschslapen.nl