Almere Centrum, 2 december 2021 – Op zaterdag 4 december opent een bijzondere woonwinkel zijn deuren. Home Island Interiors presenteert verschillende woonmerken onder één dak. De meubels en woonaccessoires die er te koop zijn kunnen bovendien in veel gevallen meteen worden meegenomen of thuisbezorgd. Dat valt te lezen in een persbericht van het Almere PR bureau.

Eleonora

Shop-in-shop
”Het is de vijfde winkel voor het Nederlandse woonconcept. De bestaande winkels in het Gooi trokken steeds meer klanten uit Almere. Om hun tegemoet te komen werd besloten een winkel in Almere Centrum te openen. Nieuw in deze winkel is het shop-in-shop principe waarbij de diverse, door Home Island Interiors geselecteerde woonmerken, hun nieuwste collecties presenteren. Dat zijn bijvoorbeeld PTMD, Richmond Interiors, Eleonora, By-Boo, Dutch Interior, Light & Living, Mattz en Sevn.”

By-Boo

”De stijl van de meubels en woonaccessoires die er gepresenteerd worden is dan ook zeer uiteenlopend en laat zich het beste omschrijven als een mix van hotel chique en landelijk industrieel. Naast een groot aanbod aan banken, fauteuils, eetkamermeubels, kasten en klein meubelen, is er ook ruime keuze uit verlichting en woon-accessoires.”

Light & Living

De meeste artikelen zijn op uit voorraad leverbaar en kunnen zelfs meteen worden meegenomen. Maar er kan ook een bezorgafspraak worden gemaakt voor dezelfde dag of wanneer het de klant uitkomt.

De winkel opent op zaterdag 4 december aan de Schutterstraat 33. De unit meet zo’n 800m2 en wordt gehuurd van Vischjager.

Richmond

Sevn

Mattz