Humble versterkt het team met de komst van Wouter Smit. Het merk, dat draadloze designlampen ontwikkelt, staat voor verschillende uitdagingen doordat het de focus verlegt van de retail- naar de hospitality- en horecasector.

Dit vereist een geheel nieuwe benadering. Smit wordt verantwoordelijk voor operations en gaat alle aspecten aanpakken die bij het runnen van een organisatie komen kijken. Zoals strategie, logistiek, inkoop, data en rapportage, en verkoopprocessen, met als doel de groei van Humble schaalbaar te maken. “Na twaalf jaar ervaring in de lichtbranche, kijk ik ernaar uit om bij Humble aan de slag te gaan en mijn expertise te gebruiken om de organisatie toekomst proof te maken!”.

Humble ontwikkelt draadloze lampen die opvallen door hun design en het creëren van de perfecte sfeer. De juiste verlichting verandert immers elke ruimte tot een thuis; zowel voor individuen als professionele omgevingen zoals de horeca. In alle ontwerpen draait het om een langdurig gebruik en moderne gemakken. Dimbaar in drie settings, draadloos opladen of groepsbediening met afstandsbediening; Humble helpt elke verlichtingservaring zowel moeiteloos als persoonlijk te maken.

Met de in 2024 gelanceerde Firefly collectie (hierboven) heeft Humble de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitalitysector gewonnen in de categorie Lighting (series/collections).
www.humblelights.com