Homestock, een winkel voor interieur en decoratie, is deze zomer failliet verklaard. De complete inboedel en voorraden van de zes filialen en de webshop van Homestock worden gedurende de maand september geveild via het online platform van BVA Auctions.

Vanwege het faillissement van Homestock wordt de complete inventaris en alle voorraden van deze woonwinkel geveild via het online platform van BVA Auctions.

Designmeubilair en woonaccessoires
De winkel staat bekend om het designmeubilair van bekende merken zoals Dutch Bone, Bodilson, WOOOD, Light & Living, HK Living, Polspotten, BePureHome en meer.

De voorraden van de zes filialen van Homestock – in Haarlem, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Breda – en ook de inventaris van het hoofdkantoor van het bedrijf in Bloemendaal en de voorraad van de webwinkel, wordt verspreid over verschillende online veilingen in de maand september verkocht.

Bekijk hier de homepage van de Homestockveilingen bij BVA Auctions.

Over de veiling
De online veiling van de inventaris en voorraden van de zes filialen en de webwinkel van Homestock vinden verspreid over september plaats. Op dit moment is de veiling van de inventaris van het filiaal in Eindhoven geopend voor biedingen. Deze veiling sluit op maandag 12 september 2022 om 14:00 uur.

Ook de veiling van de inboedel van het hoofdkantoor van Homestock BV in Bloemendaal is op dit moment geopend. Deze veiling sluit op maandag 5 september 2022 om 15:00 uur. Klik hier voor meer informatie over deze veilingen.

Over BVA Auctions
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden slapende voorraad, overstock, tweedekans producten zoals retouren en bedrijfsbeëindigingen. Maar ook vintage, kunst, antiek, occasions, onroerend goed én boten. De website heeft maandelijks ruim 6 miljoen bezoekers en meer dan 2,4 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 901.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 121 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.