DBC (Dutch Bedding Company) International heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de vertegenwoordiging van het internationale merk Simmons. De distributieovereenkomst stelt DBC International in staat om de Generation en Beautyrest collecties van Simmons te verdelen in Nederland en Vlaanderen.

Check hier een video over de samenwerking: DBC presents Simmons

DBC International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, staat vooral bekend om het A-merk M line. Een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nachtrust wil halen en overdag optimaal wil presteren. Met goede ondersteuning en optimale drukverdeling zorgt M line voor het gewenste herstel tijdens de slaap. Met de Simmons collectie breidt DBC International haar portfolio uit en kan nog beter inspelen op de wensen van de huidige markt.

Simmons, opgericht in 1870 in de Verenigde Staten, is al meer dan 140 jaar een toonaangevend merk op de markt en een van de wereldleiders in de hotel- en detailhandelsector. Simmons matrassen staan ​​bekend om hun gepatenteerde pocketveren, vakmanschap en ergonomisch ligcomfort. De producten zijn gemaakt met alpacawol of met Talalay-latex. De collectie Beautyrest by Simmons bestaat uit luxe premium matrassen, veelal bestemd voor de hotelsector. Simmons’ Generation-assortiment wordt duurzaam geproduceerd en verantwoord gecommercialiseerd. Van ecologische materiaalkeuze tot duurzaam design en optimale recycling. Het hele proces van de Generation-matrassen is volledig herzien om de beddenmarkt een uniek product te bieden dat voldoet aan de behoeften van de hedendaagse consument.

Vanaf medio september kunnen nieuwe en bestaande klanten de producten uit dit assortiment direct bij DBC International bestellen. Voor klanten verandert het aanspreekpunt niet; de accountmanagers van Simmons blijven actief voor Nederland en België. “We zijn verheugd om hun jarenlange kennis en ervaring toe te voegen aan het DBC-team. Met haar leidende positie in de markt en erkende marketingstrategie is DBC International een belangrijke hefboom voor Simmons voor Nederland en Vlaanderen. De toevoeging van Simmons aan de merkenportfolio is volledig in lijn met de nationale en internationale groeiambities van DBC op het gebied van productassortiment, verkoopkanalen en geografische gebieden. Het omarmen van Simmons onderstreept ook het voorstel Sleep Better, Live Better van Beter Bed Holding.”