Warenhuis Hudson’s Bay komt met een eigen collectie op het gebied van wonen. Het warenhuis heeft al een uitgebreide afdeling met woonartikelen, van bed en bad tot keuken en opbergen en voert merken als Hay, Vitra en Kikkerland. Daarbij komen nu de eigen merken  Essential Needs, Distinctly Home en Gluckstein Home bij. De merken worden door Hudson’s Bay exclusief in Nederland verkocht.

Gluckstein Home is een betaalbare lijn met luxe uitstraling voor woninginrichting met categorieën als bed- en badtextiel,  glaswerk en servies. Het assortiment is ontworpen door interieurdesigner Brain Gluckstein. Gluckstein heeft internationale bekendheid verworven door zijn uitgebreide portfolio. Van de inrichting van hotels tot gastoptredens als design-expert in het Canadese tv-programma Cityline.

Met Essential Needs biedt Hudson’s Bay praktische basics voor bed, bad en keuken. De collectie biedt consistentie in kwaliteit en prijs, met een eenvoudige esthetiek en focus op praktisch gebruik. Ideaal voor de consument met een minimalistische stijl.

Distinctly Home brengt moderne woonaccessoires en is gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatieve en klassieke accessoires. De collectie bestaat uit frisse kleurrijke items, van marmeren kaasplateaus tot beddengoed in pastelkleuren.