Vanaf april 2022 heeft Huijser Meubel Agenturen (HMA) het bijzondere design meubelprogramma van CUERO design aan haar assortiment toegevoegd, en is exclusief agent geworden voor Nederland.

“De Butterfly Chair is een van de meest iconische ontwerpen ter wereld, Cuero Design heeft meer dan 20 jaar besteed aan het perfectioneren van de vlinderstoel. Voor een high-end vlinderstoel die comfortabel, duurzaam en mooier wordt naarmate u hem vaker gebruikt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een vlinderstoel gemaakt die een extra groot zitvolume heeft, waardoor hij uiterst comfortabel is. We hebben ook geëxperimenteerd met verschillende cocoonvormen om degene te vinden die het meest ontspannen en omarmend is.”

Alle door Cuero Design gebruikte materialen komen uit Europa ; Italiaans leder uit de top leerlooierijen, IJslands schapenwol, Zweeds staal en katoen uit Roemenië. Met de zeven plantaardig gelooide leersoorten, wordt het duurzaamheid karakter nog verder benadrukt. “Door het ‘zachte’ loodproces, is de gemiddelde levensduur van plantaardig gelooid leer aanzienlijk hoger dan die van chroom gelooid leer. Samen met het stalen onderstel maakt dit de vlinderstoel tot een ultiem duurzaam design product.”

Met de ervaring in leerverwerking, heeft Cuero Design sindskort een lampen serie aan de collectie toegevoegd. Het dikke Italiaans leder
blokkeert al het licht, waardoor een ontspannen neerwaartse verlichtingservaring ontstaat. De lampen zijn in drie verschillende maten leverbaar ; 25, 35 en 45 cm doorsnede. Door te mixen en matchen in kleurleder en vier kleuren conische top is de lamp geheel te personaliseren.

“Een doorsnede van de collectie van Cuero zal ook te bezichtigen zijn in onze showroom in de van Nelle Fabriek te Rotterdam. Deze showroom staat ter beschikking voor onze wederverkopers, architecten, interieur specialisten en klanten van onze dealers. Bezoek op afspraak. HMA Interdesign is nog op zoek naar retailers en kantoor- en projectinirichters die het unieke Cuero design programma zouden willen vertegenwoordigingen in hun eigen regio’s.  info@huijsermeubelagenturen.com of bel naar +31 (0) 6 53 761 804.”

www.cuerodesign.com