AG Cairn Zutphen B.V. heeft woonwinkel Eijerkamp, gelegen aan de Gerritsenweg 11 in Zutphen, verkocht aan KFH Vastgoed B.V. voor een niet nader te noemen bedrag. De transactie omvat in totaal 32.941 m2 VVO.

Met meer dan 150 merken, onderverdeeld in verschillende interieurwinkels, richt Eijerkamp zich op een breed scala aan stijlen en smaken; van landelijk of industrieel tot eigentijds.

Reinier Wegman, Head of Sales bij Savills in Nederland, zegt: ”Eijerkamp is een woonwinkel met een uitstekend serviceniveau en gelegen op een zeer strategische locatie in Zutphen. Het succes van deze locatie wordt mede bepaald door de vele populaire winkels en omliggende woningbouwontwikkelingen, hetgeen de markt niet ontgaan is.”

Michiel Taheij, Partner bij McDevitt: “Deze transactie bewijst dat er een aanhoudende vraag is naar goed verhuurde meubelboulevards met een bewezen track record en met een sterke aantrekkingskracht op de consument.”

Savills en McDevitt adviseerden, in collegiale samenwerking, verkoper AG Cairn Zutphen B.V. tijdens deze transactie. Koper KFH Vastgoed B.V. behartigde haar eigen belangen.