Vandaag, morgen en op 5 en 6 september zijn er open dagen bij Dutch Style in Noordwijkerhout. De nieuwste collecties zijn hier te zien in de showroom die is onderverdeeld in vijf sfeervolle kamers.

De openingstijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur, natuurlijk is het buiten deze open dagen ook mogelijk om de showroom te bezoeken. Maar op deze dagen is er catering, vandaar dat het team van Dutch Style graag wil weten wanneer u langskomt in Noordwijkerhout. Aanmelden is op zich niet nodig, maar dus wel handig. De showroom is zo groot dat afstand houden volgens de geldende regels geen enkel probleem is.

 

Wat is er te zien bij Dutch Style tijdens deze dagen? Onder andere nieuwe kroonluchters (zowel klassieke modellen als moderne, trendy exemplaren), meer dan 150 nieuwe modellen lampenkappen in exclusieve prints (zowel in botanical look als met Afrikaanse prints), kussens (zowel de eigen Nederlandse kwaliteitskussens als een importlijn met eigen prints), meubelen (trendy en stijlvolle tafels en bijzettafels in RVS) en glaswerk (opnieuw botanical prints die passen bij de nieuwe lampenkappen en de nieuwe kussens).

Daarnaast toont Dutch Style een klassieke lijn van exclusieve windlichten in koper. Deze zijn met de hand vervaardigd op ambachtelijke wijze. Er zijn eigen ontwerpen en modellen lantaarns en kandelaars in metaal, uitgevoerd in rustieke goudkleuren. Ook zijn er gordijnkwasten in vele kleuren en modellen, van klein tot zeer groot.

Kortom, er zijn veel redenen om langs te gaan. Het adres is: Schulpweg 129E, Noordwijkerhout. T 020 7059633

Meer informatie: www.dutchliving.eu