Van 27 mei tot en met 30 mei heeft in Bornem (België)  de huisshow plaats van de gerenommeerde merken Medalounger, Modulax en Up2date. De showroom is gevuld met een overvloed aan nieuwe collecties, variërend van salons, relaxzetels tot veelzijdige draaifauteuils, eetkamerstoelen, tafels en salontafels.

Bram en Hans Vandendriessche presenteren met trots enkele primeurs, het resultaat van hun voortdurende inzet op R&D en de continue toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. “De collectie blijft groeien, wat jaar na jaar dubbele groeicijfers oplevert. Innovatieve kwaliteit tegen betaalbare prijzen staat centraal, zonder concessies te doen aan essentiële aspecten. Een gebruiksvriendelijk B2B webportaal, grote voorraden voor snelle levering en een assortiment met maar liefst 135 stoffen en 45 lederkleuren op referentiebasis, zijn slechts enkele van de succesfactoren. Je kan niet alleen genieten van de prachtige meubelcollecties, maar ook van culinaire verwennerij”, aldus het familiebedrijf.

Om alles vlot te laten verlopen dient er vooraf ingeschreven te worden (verkoop.admin1@medalounger.com) en het aantal personen door te geven.

Puursesteenweg 399 • 2880 Bornem • Belgium

www.medalounger.com • www.modulax.com