Humanscale, naar eigen zeggen de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige ergonomische oplossingen, verwelkomt René Nieuwendijk als de nieuwe Vice President Global Retail Sales. René heeft meer dan 25 jaar uitzonderlijke ervaring in management, sales en marketing in de interieur branche, en zijn benoeming markeert een belangrijke stap in de wereldwijde positionering van Humanscale.

In zijn vorige functies was onder andere VP van Residential Business bij Interface Europe, Commercial Director bij Leolux Furniture Group en Export Director bij Thonet. René is gespecialiseerd in de sector van hoogwaardig design voor interieurs en decoratie, gericht op de Benelux, DACH, Groot-Brittannië, Ierland, het Midden-Oosten en voorname Aziatische regio’s. René is een resultaatgerichte professional die vloeiend vier talen spreekt en daarmee een unieke mix van energie, internationale ervaring en strategisch inzicht meebrengt. Deze combinatie van vaardigheden en ervaring zorgt voor een dynamische kracht binnen het bedrijf, waarbij de verwachting is dat hij in zijn nieuwe functie grote impact zal hebben.

Heather Fennimore, President van Humanscale, zegt over zijn benoeming: “De internationale expertise van René en zijn focus op groei zijn perfect in lijn met onze missie om ergonomische oplossingen wereldwijd te herdefiniëren. Zijn leiderschap is van essentieel belang in ons streven om internationaal onze marktpositie te vergroten en onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie op ergonomisch vlak voort te zetten.”

Onder het leiderschap van René streeft Humanscale in 2024 het netwerk aan partners te versterken en de reputatie als pionier in ergonomisch design en duurzaamheid nog meer te verstevigen. Zijn functie is essentieel om de visie en strategische doelen van Humanscale op wereldwijde schaal te realiseren.