Op 11, 12 en 13 september is het weer zover. Dan opent de Evenementenhal Gorinchem de deuren voor de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder InCoDa’s eerste festival.

Natuurlijk is er heel veel nieuws te delen en het aanbod is dan ook groot met onder andere:

• De gordijn- en of meubelstoffen van Vadain, Indivipro, Clochard, Eijffinger, Headlam, Mercis, maar natuurlijke ook Aristide, Vyva Fabrics en meer.

• De raamdecoratie van B&C Raamdecoratie, Copahome, Headlam, Indivipro, Verano, Blend Window Fashion, BD Line, ICONIQ by Inside en vele andere.
• De vloeren van onder andere Koninklijke Peitsman, Carpetlinq, INTR, Fetim Group Mondial, Interfloor, F.BALL, TFD Floor Tile, Plinten & Profielen Centrale en Bostik.
• Het behang en verf van nieuwkomers ESTAhome -Origin, Akzo Nobel, de natuurlijke wanden van NoorzeeBanket en akoestische oplossingen van Tacito. Natuurlijk zijn BN Walls, Masureel, Arte en Van Sand er ook bij.

Ook de NK’s staan er in volle glorie! Dit jaar is er ook een NK Parketleggen voor kinderen! En bij het NK Woning- en Projectstofferen ontmoet je jonge stoffeerders uit jouw regio.