Met ingang van 12 februari 2024 is interieurbouwer Inmix uit Assen onderdeel van Zwartwoud. Na 7 jaar aan mooie interieurprojecten stond het bedrijf voor een aantal keuzes met betrekking tot duurzaamheid en investeringen, waarin in de uitkomst Zwartwoud een mooie partner bleek. De medewerkers van Inmix zijn vanaf nu dan ook officieel onderdeel van Zwartwoud.

In de afgelopen jaren hebben Zwartwoud en Inmix al meermaals samengewerkt aan mooie interieurprojecten en het intensiveren van deze samenwerking is dan ook een welkome stap voor beide bedrijven. Zwartwoud is zich volop aan het ontwikkelen, een proces waarin de vakmensen van Inmix een grote toegevoegde waarde vormen.

Geert Heijs, eigenaar van Inmix, zegt over de overname: “Na een periode van 7 jaar aan interieurprojecten in teamverband met Inmix zien wij uit naar een prettige samenwerking met Zwartwoud! We kijken er naar uit om mee te gaan in de circulaire ontwikkelingen. We sluiten een hoofdstuk af, en hebben een mooie nieuwe uitdaging in het vooruitzicht.”

Karst Wouda, eigenaar Zwartwoud, vertelt: “Het vakmanschap van Inmix haar medewerkers is een welkome aanvulling in een periode van krapte op de arbeidsmarkt. Verder geeft het een kwalitatieve invulling aan de groei die wij doormaken. We zijn blij met hun komst.”