Managing Director Rolf Bakx van The Romo Group meldt dat het bedrijf haar commerciële activiteiten wereldwijd tijdelijk stil legt. Met de volgende boodschap brengt hij het nieuws:

”Vanwege de Corona uitbraak hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen om vanaf vrijdag 27 maart onze commerciële activiteiten wereldwijd tijdelijk stil te leggen.

Het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers, onze partners en de samenleving blijft onze grootste zorg, om die reden voelt dit als een essentiële stap vanaf onze kant.

Onze klantenservice, veilig werkend vanaf huis, kan nog altijd orders verwerken, informatie verschaffen over de voorraad en antwoord geven op al uw vragen. We blijven afbeeldingen en updates delen op onze social media kanalen.

Onze excuses voor het ongemak. We zullen onze klanten zo spoedig mogelijk informeren over wanneer wij onze activiteiten weer hervatten. We doen alles in onze macht om te helpen tegen dit virus te vechten. We wensen u en uw dierbaren sterkte en een goede gezondheid in de dagen die gaan komen.”