Inofec (onderdeel van Sucom B.V.) koopt 100% van de aandelen van Visker Interieurbouw B.V. per 25 april 2023. Deze overname past perfect bij de strategie van Sucom en Inofec in het bijzonder. Los van juist de verschillende productportfolio’s lijken Visker en Inofec veel op elkaar: familiebedrijven met meer dan 30 jaar ervaring, betrouwbaar, kwalitatief goed, no-nonsense, eerlijk en plat georganiseerd.

Beide organisaties opereren in hetzelfde werkgebied met andere producten, diensten én klanten. Inofec verwacht veel synergiën te kunnen bereiken door het leveren van losse en vaste meubelen en ziet bovenal uitbreidingsmogelijkheden in de dienstverlening in de vorm van totaalinrichting (“total fit out”). De branches, die beide bedrijven bedienen, zijn: kantoren, onderwijs, overheid en zorg. Thieu Visker: “Toen we in gesprek waren, voelde het goed om mijn bedrijf aan Inofec te verkopen. De stijl in de gesprekken over overdracht aan Inofec waren open, eerlijk en vooral duidelijk. Daar houd ik van!” Bert Bakkeren (Inofec/Sucom): ”Visker voldeed aan alle zoekprofielcriteria die wij hebben opgesteld voor onze zoektocht; een zogenaamde perfect huwelijk”.

Inofec is opgericht in 1986 en gevestigd in Roosendaal. “Daar werken meer dan 40 enthousiaste, gemotiveerde medewerkers dagelijks aan een hoge klanttevredenheid. We beschikken over een ruime showroom waar onze productlijnen, waaronder ook onze INOFEC huislijn, zijn opgesteld om een goed overzicht te bieden van al onze mogelijkheden. Dit gekoppeld aan de overige diensten, zoals terugname en wederverkoop gebruikte meubels via Inofec Duurzaam, volledige 3D werkplek ontwerp, uit voorraad en snel leverbaar, door eigen monteurs gemonteerd en geplaatst, maakt Inofec al voor veel bedrijven en instellingen een opvallend goede leverancier.”