De nieuwe modulaire outdoor meubelcollectie Grow van blomus is ontworpen door de Duitse designstudio kaschkasch. Het creatieve uitgangspunt is een overduidelijke behoefte aan intelligent ontworpen buitenmeubilair.

Voor de perfecte buitenruimte om te feesten, te loungen op een zonnige dag, of een relaxmoment met een boek en een kop koffie. De nieuwe outdoor meubelcollectie bestaat uit acht verschillende flexibele modules die kunnen worden gemixt en gecombineerd om te voldoen aan ieders stijl, smaak en ruimte.

De Grow collectie is perfect om kleine intieme plekken te creëren in een grotere buitenruimte, maar is ook geschikt voor een tuin of balkon van kleiner formaat. Elk meubel bestaat uit een zachte kern van schuim welke is bekleed met stevig, waterbestendig textiel. Dit sneldrogende textiel beschermt de materialen aan de binnenkant tegen beschadigingen. Het hoogwaardige schuim zorgt voor een uitstekend comfort tijdens het relaxen. Grow is verkrijgbaar in twee verschillende tinten grijs – een lichte tint (Cloud) en een donkerdere tint (Coal).

 

De Duitse designstudio kaschkasch is de kracht achter zowel Grow als Tawa, en dit jaar vieren de ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider hun 10-jarig jubileum als creatief duo. Sinds het prille begin van hun creatieve reis hebben de twee ontwerpers zich vooral toegelegd op meubel- en verlichtingsdesign, en hebben ze samengewerkt met enkele van de belangrijkste merken in de wereldwijde designindustrie, zoals Hay, Ligne Roset, Marset en blomus.