NIA Academie en BNS Crisp organiseren op 27 juni in De Woonindustrie de Interieur Professionaldag Re/Living.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Keynote speaker, trendforecaster Els van Niekerk.
  • Workshops ‘Personal Branding’ en ‘Wat je nog niet wist over kleur.
  • RE/LIVING inspiratieroute.

KEYNOTE
Colour Flow 2024, the Story of Connection
De keynote speaker is Els van Niekerk, mede-oprichter van trend forecast bureau OvN / Oltmans van Niekerk. Haar presentatie Colour Flow 2024, the Story of Connection gaat over de concepten, materialen en kleurtrends voor 2024. Tijdens deze presentatie verbindt Els van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumenten waardes met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal. Wil jij bijblijven in het interieurvak dan is aanschuiven bij deze keynote een must!

WORKSHOPS
Personal Branding – Daniëlle van Dongen
Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat jezelf op een authentieke wijze zien: je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten. Om je hierbij te helpen geeft Daniëlle een lezing met verschillende tips & tricks, die je niet mag missen.

Wat je nog niet wist over kleur – Jelena Brillenburg Wurth
Naast alle inspiratie die je dagelijks wordt voorgeschoteld, is het voor interieurprofessionals onmisbaar om de theorie van kleur te kennen én te begrijpen. Voor NIA ACADEMIE geeft Jelena inmiddels al een aantal jaren de module Professioneel Kleurplan aan starters binnen het interieurvak. Maar er is nog zoveel meer te delen over kleur. Denk bijvoorbeeld aan tips over het werken met het NCS systeem of extra leuke weetjes over de betekenis van kleur. Jelena laat je tijdens deze lezing kennismaken met altijd werkende en makkelijke kleurencombinaties waarmee je snel een goed en onderbouwd kleuradvies kan geven en inspireert met tips en wetenswaardigheden.

RE/LIVING inspiratieroute
Tijdens deze inspiratieroute, neemt BNS Crisp stylist Adaja Vlok je mee langs de must see plekken van De Woonindustrie. Laat je informeren over de laatste noviteiten en bekijk, voel & ervaar de unieke items binnen de verschillende collecties.

Kies voor voordeel. Je kunt je voor dit event aanmelden met early bird korting vanaf dinsdag 24 mei 2022.

Kies voor voordeel, boek hier je early bird!