Steinpol presenteert zich tijdens de vakdagen op De Woonindustrie met een greep uit de uitgebreide collectie relaxfauteuils. Na de vakdagen in september zal Steinpol blijvend te vinden zijn op De Woonindustrie met een eigen showroom op de eerste etage – stand 2 B036.

De collectie van Steinpol bestaat naast een enorme keus aan banken ook uit een grote collectie relaxfauteuils onder het label Polsteria. DUO Meubel Agenturen heeft Steinpol naar Nieuwegein gehaald om haar klanten de collectie te tonen en te laten ervaren. Naast de vakdagen kunt u ook op maandagen (zonder afspraak) of een andere dag van de week (op afspraak) een bezoek brengen aan het centrum. Steinpol wordt door DUO Meubel Agenturen vertegenwoordigd in Nederland en België.

Steinpol werkt met een grote stoffencollectie en een uitgebreide ledercollectie. Alle modellen zijn uit te rusten met diverse opties waaronder hart-balans functie, staophulp, 1, 2 of 3 motoren, met of zonder accu etc.

DUO Meubel Agenturen nodigt u uit om kennis te maken met de relaxfauteuils van Steinpol. De inkoopvakdagen in De Woonindustrie vinden plaats op 13, 14 en 15 september 2020 en op 21 en 22 september 2020.