Van 21 tot en met 24 juni is in Frankfurt de Summer Special waarbij drie textielbeurzen tegelijk plaatsvinden. Onderdeel van Heimtextil tijdens deze dagen is Heimtextil is Interior.Architecture.Hospitality met lezingen en als netwerkplatform voor de projectbranche.

Zo zijn er lezingen en rondleidingen over de beurs door Heimtextil partners AITDialog, bdia en World-Architects. ‘Hospitality Trends meet Sustainability’ is het motto van de Heimtextil ‘Sleep & More’ bijeenkomst. Een andere must see zijn de Heimtextil Trends 22/23, een oproep tot omdenken met als motto ‘Next Horizons’. De Heimtextil Summer Special belooft onmisbaar te zijn voor alle professionals op het gebied van architectuur, interieurarchitectuur, hospitality en design.

‘Room Scenarios’ is het wachtwoord van de 2022 Interior.Architecture.Hospitality LECTURES, waarbij het gebruik van ruimten moet veranderen om tegemoet te treden aan de eisen van vandaag en morgen. Daarbij gaat het om gemengd gebruik, hybride gebruik, long life cycles voor gebouwen, alternatieve vormen van accomodatie en het kantoorlandschap. Natuurlijk komt de rol van textiel in een dergelijke context aan bod. Plus veel aandacht voor duurzaamheid, zero waste, cradle-to-cradle en langdurig gebruik. De key note voordracht komt van Jana Vonofakos van VRAI Interior Architecture. Deze LECTURES zijn in Saal Europa (Hall 4.0, Foyer) van het beurscomplex in Frankfurt vanaf 22 juni om 15:00 uur. Info over het lezingenprogramma:

 https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/de/programm-events/interior-architecture-hospitality.html

Onverwachte oplossingen, vernieuwende benaderingen en nieuwe spelers. Dat is het geheim achter het succes van de Interior.Architecture.Hospitality TOURS. Bezoekers komen langs de relevante deelnemers voor de projectmarkt en doen nieuwe inzichten op. Iedere dag tijdens de beurs.

Hoe ziet de duurzame hotelkamer van morgen er uit? Tijdens de Heimtextil ‘Sleep & More’ conference zal het over dit onderwerp gaan. Het motto is: ‘Hospitality Trends meet Sustainability’. In Hall 3.0, zijn lezingen speciaal voor de beslissers in de hotelbranche. Voor het programma van de lezingen: https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/de/programm-events/sleep.html

De Heimtextil Trends in Hall 4.0  zijn een must see voor iedereen in architectuur, interiorarchitectuur, hospitality en design. De titel van de Trends voor 2022/23 is ‘Next Horizons’. Vier trend thema’s – Deep Nature, Hyper Nature, Beyond Identity en Empowered Identity – bijeengebracht door het team van SPOTT trends & business met als doel om richting te geven aan een toekomst die buiten de paden van de huidige industrie treedt. Ook hier weer lezingen. Klik op de link voor een overzicht van deze trends en het programma:

https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/de/programm-events/trends/next-horizons.html