Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een collaboration tussen BNS Crisp en Nidum | house of inspiration. Ze slaan de handen ineen met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022.

Gedurende de dag zijn BNS Crisp interieurprofessionals én niet-leden welkom om te genieten van een bruisend programma, met onder andere inspirerende presentaties, elevator pitches over handgemaakt keramiek, duurzame kwaliteitsmeubelen en prachtige kunstwerken. Naast dat Mimesis Orchideeën aanwezig is met een uniek conceptverhaal, komen de groentrends van ‘22/’23 voorbij tijdens de talk van Judith Klute (groen trendwatcher & Art Director Floramedia). En oh ja, het gloednieuwe Stylist! magazine is er natuurlijk ook verkrijgbaar!

Het allereerste BNS Crisp consumentenmagazine Stylist! werd tijdens de eerste editie van Festival Interieur op 8 en 9 april bij De Groene Afslag in Laren gelanceerd. Van interviews en artikelen tot shopping- en kleurtrends, het Stylist! magazine zit boordevol kennis en inspiratie. Het magazine is tot stand gekomen in een mooie samenwerking met Studio WOTH. Doordat Nidum launching-partner van het magazine is, ontstond het idee om Festival Interieur naar deze ‘Hotel Chique’ locatie te brengen in Grave. De dag is gevuld met een inspirerend programma en uiteraard is het magazine daar te verkrijgen. Online bestellen kan ook via deze link.

‘Hotel Chique’ locatie
Op de ‘Hotel Chique’ locatie – het monumentale Arsenaal in Grave – waar BNS Crisp partner Nidum is gevestigd, komen diverse shops en showrooms van kleurrijke, innovatieve merken samen. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16e eeuw. Deze locatie maakt de dag helemaal compleet, aangezien het gebouw uitstekend past bij de luxe uitstraling van de derde Festival Interieur editie. Tijdens het Nidum X Festival Interieur is iedere interieurprofessional welkom om te komen netwerken, waaronder natuurlijk ook de BNS Crisp leden. Zij worden extra in de watten gelegd door middel van een VIP-treatment.